Σολάριουμ

App Ευεξίας

Θέλεις ένα βαθύ, όμορφο μαύρισμα σε όλο σου το σώμα, όλον τον χρόνο χωρίς τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου; Έλα να επισκεφτείς το solarium του gym Golden Clubs, στη Νίκαια!

Το σολάριουμ του gym Golden Clubs είναι όρθιο και επιτυγχάνει ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς το σώμα σου να έρχεται σε επαφή με το μηχάνημα. Η κάθε συνεδρία διαρκεί έως 12 λεπτά. Εσωτερικά υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της επιπλέον λάμπας (για το μαύρισμα του προσώπου), τον εξαερισμό και τη μουσική!

Ξεκινώντας τις επισκέψεις στο σολάριουμ λίγο πριν από τις διακοπές σου, θα ενισχύσεις την αντοχή του δέρματός σου στον ήλιο και θα αποφύγεις πιθανά εγκαύματα, τα οποία πολλές φορές είναι επώδυνα και μπορούν να σου χαλάσουν τη διάθεση. Επίσης, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, με τακτικές επισκέψεις στο σολάριουμ του Golden Clubs μπορείς να διατηρήσεις το τροπικό σου χρώμα, ανεξάρτητα με το αν έξω βρέχει, χιονίζει ή κάνει κρύο.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο GOLDEN CLUBS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: