Προπονητική Καθοδήγηση

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Η προπονητική καθοδήγηση είναι μια από τις βασικές και ουσιαστικές υπηρεσίες του gym Golden Clubs, στη Νίκαια. Η προπονητική καθοδήγηση προσφέρεται ανελλιπώς σε όλους τους αθλούμενους του γυμναστηρίου μας, όλες τις ώρες λειτουργίας του και σε όλους τους χώρους μας από έμπειρους γυμναστές, που παρακολουθούν διακριτικά την προπόνησή σου και σε συμβουλεύουν όταν χρειάζεται για να έχεις τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα από κάθε άσκηση και για να αποφεύγεις τους τραυματισμούς.

Η προπονητική καθοδήγηση ξεκινά από τη στιγμή που εγγράφεσαι στο γυμναστήριό μας και συνεχίζεται όσο προπονείσαι στους χώρους μας. Στο ξεκίνημα, ένας από τους έμπειρους γυμναστές μας θα αναλάβει την προπονητική καθοδήγησή σου και θα σε βοηθήσει να συμπληρώσεις το προσωπικό σου Δελτίο Υγείας. Στη συνέχεια θα αξιολογήσει το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης και, σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σου, θα συντάξει το προπονητικό σου πρόγραμμα για τον πρώτο σου μήνα στο Golden Clubs. Ο προσωπικός σου γυμναστής θα παρακολουθεί την πρόοδό σου και θα σε κατευθύνει για την καλύτερη εφαρμογή του προγράμματός σου. Στο τέλος του μήνα, ο γυμναστής σου θα αξιολογήσει τα αποτελέσματά σου και θα συντάξει το προπονητικό σου πρόγραμμα με βάση του στόχους σου, το οποίο θα παρακολουθεί και θα ενημερώνει σύμφωνα με την πρόοδό σου.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο GOLDEN CLUBS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: